Etentjes voor senioren en alleenstaanden Etentjes voor senioren en alleenstaanden
Etentje voor senioren en alleenstaanden van Woudsend en omgeving. 
 
Het was vorig seizoen als vanouds gezellig in De Driuwpôlle bij de etentjes, georganiseerd door de diaconie. Binnenkort start het nieuwe seizoen en alle senioren en alleenstaanden van Woudsend zijn weer van harte welkom. De foyer van het Dorpshuis is eens per maand op vrijdag het domein van mensen die hier komen om te genieten van samen eten.
Op vrijdag 20 oktober a.s. staat er om 12.30 uur weer een heerlijk maal klaar, bereid door het kookteam van vrijwilligers. Vanaf 12.00 uur zijn de gasten hartelijk welkom.
De gang van zaken is net als voorgaande jaren. Omdat een groot aantal senioren al ‘vaste gast’ is, staan die op een lijst. Zij hebben bericht gehad zodat ieder die dat wilde, zich kon aanmelden voor het komende seizoen. Op degenen die zich aangemeld hebben wordt - zonder tegenbericht - iedere keer gerekend. Wie een keer niet mee komt eten, meldt zich een week van tevoren even af. Mocht u, bijvoorbeeld door ziekte, pas kort van te voren weten dat u niet kunt komen, dan is later afmelden natuurlijk geen probleem.
Vanzelfsprekend zijn nieuwe gasten van harte welkom! Voor de maaltijd van 20 oktober kunnen zij zich tot 10 oktober opgeven op een van de onderstaande telefoonnummers. De kosten zijn € 10,00 per persoon (3 gangen menu), te betalen aan tafel in het MFC. Met dieetwensen wordt rekening geiouden.
De volgende data voor de etentjes zijn: 17 november, 8 december en volgend jaar 19 januari, 16 februari en 15 maart.

Zo nodig kan er voor vervoer gezorgd worden. Als u niet in staat bent zelfstandig naar het Dorpshuis te komen, kunt u contact opnemen met Jack Bobbink, tel 0514-591847.

Namens de diaconie,
Caroline Wouda, 06 41424827
Rita Dijkstra, 0514 592999
Diana Schumm Voorkamp, 0514 592126

terug