PKN
Protestantse Gemeente te Woudsend e.o.
 
voorbeden

voorbeden

Op zondag brengen we in de gebeden onze nood en dankbaarheid bij God. Daarbij noemen we geen namen (behalve bij geboorte en overlijden), tenzij daar door u om gevraagd wordt. Dus: heeft u persoonlijk iets, waarvan u wilt dat ervoor gedankt of gebeden wordt in het midden van de gemeente? Een jubileum, verjaardag, een andere blije gebeurtenis of juist ziekte en zorgen? Dan vragen we u om dit aan te geven. Dit kan in de week voorafgaand aan de dienst via het voorbedenboek (dat altijd voor in de kerk ligt) of schriftelijk, telefonisch, of via email aan de predikant. Ook voor iemand anders kunt u  dankgebed of voorbede aanvragen. Op deze manier bent u als gemeentelid nog meer betrokken bij de voorbeden. Denkt u er aan om van te voren even te vragen of de persoon in kwestie gebed in de dienst op prijs stelt.
terug
 
 
Nieuws
meer
 
Facebook

De Karmel is ook op Facebook te vinden. 'Like' onze pagina hier!
 
passion 2014 film
 
http://youtu.be/VjIyT3alVF8 meer
 
uw dagelijks woord
 
Film de Karmel onderweg
meer
 
Taizé ontmoetingen
 
Visje teksten
 
Elektronische kerk
 
websites algemeen
meer
 
Webmaster

Website, voor vragen opmerkingen  en/of aanvullingen, neem contact  op via deze site, met de webmaster           (Hayo de Vries) via 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.