PKN
Protestantse Gemeente te Woudsend e.o.
 

zo 25 september 2016

Startzondag

Locatie: 
 Karmel, Woudsend
Tijdstip: 
 10.00

Dit jaar wordt het nieuwe seizoen geopend op zondag 25 september.
Het programma ziet er als volgt uit.
 
We beginnen om 10.00 uur samen in  de kerk. Na het begin van de dienst en het bijbelverhaal gaan we uiteen in groepen en zullen we verschillende workshops volgen rond het thema:”Deel je leven”. Die vinden plaats op school en in de kerk en hebben raakvlakken met de lezing en het thema. Tijdens het volgen van de workshops wordt er koffie en thee gedronken. Bij binnenkomst in de kerk vindt u op uw stoel een kort overzicht van de verschillende activiteiten en waar die te vinden zijn. Om half twaalf verzamelen we weer in de kerk. Daar sluiten we de dienst af en delen wat we hebben ervaren rond het thema.  We sluiten de Startzondag af met een gezamenlijke lunch. We nodigen iedereen uit mee te doen. Het programma is om ongeveer 13.00 uur afgelopen.
 
Dit seizoen proberen we waar we kunnen samenwerking te zoeken binnen de werkgemeenschap. Met name bij de ontmoeting en bezinning door de week.

terug
 


 
Nieuws
meer
 
Facebook

De Karmel is ook op Facebook te vinden. 'Like' onze pagina hier!
 
passion 2014 film
 
http://youtu.be/VjIyT3alVF8 meer
 
uw dagelijks woord
 
Film de Karmel onderweg
meer
 
Taizé ontmoetingen
 
Visje teksten
 
Elektronische kerk
 
websites algemeen
meer
 
Webmaster

Website, voor vragen opmerkingen  en/of aanvullingen, neem contact  op via deze site, met de webmaster           (Hayo de Vries) via 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.