PKN
Protestantse Gemeente te Woudsend e.o.
 
Oppas en Kinderkerk

Oppas en Kinderkerk
Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd is er kinderkerk volgens een rooster waaraan het rooster van de oppasdienst is gekoppeld. De ouders krijgen via kerkblad en email bericht wanneer er kinderkerk en oppas is. In kerst- en paastijd doen we met de kinderen een project rond thema’s.  Eenmaal per jaar is er een kerk-school en gezinsdienst, mede voorbereid met de leerkrachten van de Meester van der Brugschool.
 
De kinderoppas, 0 t/m 4 jaar, is in het “Reidhintsje" achter de kerk. U kunt uw kind vanaf een kwartier voor de dienst begint brengen (daarbij zijn ook gastkinderen van harte welkom).
Kinderen vanaf groep 1 gaan met hun ouders naar de kerkdienst. Na het gebed van de zondag en het gesprek met hen over het bijbelgedeelte gaan ze naar de kinderkerk. Na de preek komen ze terug om zo de dienst mee af te sluiten.
 
Contactadres kinderkerk:
Contactpersoon: Margreet Klompmaker tel: 0514-592803

 
terug
 
 
Nieuws
meer
 
Facebook

De Karmel is ook op Facebook te vinden. 'Like' onze pagina hier!
 
passion 2014 film
 
http://youtu.be/VjIyT3alVF8 meer
 
uw dagelijks woord
 
Film de Karmel onderweg
meer
 
Taizé ontmoetingen
 
Visje teksten
 
Elektronische kerk
 
websites algemeen
meer
 
Webmaster

Website, voor vragen opmerkingen  en/of aanvullingen, neem contact  op via deze site, met de webmaster           (Hayo de Vries) via 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.