PKN
Protestantse Gemeente te Woudsend e.o.
 
Bijzondere diensten

Bijzondere diensten
Er zijn regelmatig diensten met een bijzonder karakter.
-Door het jaar worden er enkele zangdiensten gehouden op zondagavond om half acht.
-Jaarlijks is er de startdienst (september), de laatste zondag van het kerkelijk jaar in november, een tweetal Friese diensten (buiten het toeristenseizoen) en een kerk-school- en gezinsdienst i.s.m. de Meester van der Brugschool.
-In de zomerperiode is er een recreatiedienst waaraan het Shantykoor van Woudsend “de Pollesjongers” zijn medewerking verleent.
-Tijdens het dorpsfeest wordt een tentdienst gehouden. Dit is een oecumenische dienst, georganiseerd door de Raad van Kerken.
-De Raad van Kerken verzorgt verder de vredesdienst, de oudejaarsviering en samen met de Jeugdraad de ‘slotdienst jeugdwerk’ aan het eind van het seizoen.
-Door en voor de jeugd zijn er jaarlijks twee avonddiensten die door de jeugddienstcommissie worden voorbereid. Daarnaast is er drie keer per jaar een Sunday Half Hour om half één op zondag.  Dit is een korte laagdrempelige viering die ongeveer een half uur duurt.  
-De veertigdagentijd voor Pasen beginnen we samen met de parochie van St Michael op de Aswoensdag met een sobere maaltijd en een korte viering. Op bid- en dankdag, in maart en november, is er een avonddienst op woensdag. De biddag wordt in oecumenisch verband gevierd.
-Het hele jaar door worden op maandagavond, voor de kerkenraadsvergaderingen, korte vespers gehouden. Hierbij is iedereen welkom.
 
terug
 
 
Nieuws
meer
 
Facebook

De Karmel is ook op Facebook te vinden. 'Like' onze pagina hier!
 
passion 2014 film
 
http://youtu.be/VjIyT3alVF8 meer
 
uw dagelijks woord
 
Film de Karmel onderweg
meer
 
Taizé ontmoetingen
 
Visje teksten
 
Elektronische kerk
 
websites algemeen
meer
 
Webmaster

Website, voor vragen opmerkingen  en/of aanvullingen, neem contact  op via deze site, met de webmaster           (Hayo de Vries) via 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.